Om oss

AS Husfliden Sarpsborg er en privateid butikk med 3 ansatte. De ansatte har lang fartstid i bransjen med henholdsvis 20, 22 og 30 år. Butikken hører ikke med i kjeden Norskflid.
AS Husfliden driver i hovedsak med bunader til damer og jenter. Vi syr nye bunader og vi syr ut, inn, opp og ned på eldre bunader som har endret seg i løpet av årene. Det vi leverer av nye bunader er Østfoldbunad, Løkendrak og Østfold sommerbunad.

For den strikkeglade har vi et godt utvalg av ull, mohair, alpakka og bomullsgarn fra Rauma Ullvare, Sandnes Ullvare, Dalegarn og Vikinggarn, samt heklegarn fra Solberg.

Trenger du noe varmt på beina har vi den gode gamle grå tøffelen laget av filt til voksen og barn. Vi har også en nyere variant av filt-tøffelen i farger. Gode og varme alpakka sokker og vanter, håndstrikkede selvbuvotter, sokker og vanter har vi også. Et godt tykt pledd til sofakroken eller et sitteunderlag til skogsturen har vi fra Røros Tweed til både voksne og barn.

Til den syglade finner du mange fine motivstoff til tepper, puter, duker osv. Forskjellig vatt og sytråd samt litt basisstoff har vi også.

 

Butikken vår

Vi holder til i store flott lokaler. Du er hjertelig velkommen!

Butikken vår #2

Når du nærmer deg Torggata 11, vil du se dette skiltet.

Inngangspartiet

Dette er inngangspartiet til vår butikk.

Garn

Trenger du en spesiell farge på garnet? Vi har den!

Lappestoffer

Utvalget vårt av diverlse lappestoffer er stort.

Bunader

Noen av våre flotte bunader.

Gaveartikler og souvenier

Du finner helt sikkert noe du liker.

Glass og pyntegjenstander

Utvalget er stort. Du er hjertelig velkommen.